Horoskop november 2023

- Annonse-

Ny måned og nye muligheter. Lurer du på hva stjernene har i vente for deg i løpet av den kommende måned? Svarene får du her! Horoskopet for november 2023 har alt å gjøre med å bygge opp det du har klart å rive ned. Endre kurs og og rette opp det som gikk galt forrige måned. Det kan være du vil møte på noen utfordringer underveis, men du kan stort sett regne med at det hele vil ende godt. Gled deg til å lese månedens horoskop, kanskje du finner noen spennende opplysninger.

November er den nest siste måneden i året og nå nærmer det seg jul med stormskritt. Prøv å senke skuldrene litt og husk at vi lever kun én gang. Ta vare på venner og familie, men prøv å huske på deg selv også .

Væren

Denne måneden kan du føle på en form for ny start. Den vil komme etter at du har gjort opp for gammel gjeld. Både i form av reell gjeld og andre ting som du har utsatt som f.eks å hente resten av tingene dine hos xén. Nå er tiden inne for å kutte gamle bånd og starte på nytt, det kommer garantert til å føles befriende.

Har du planer om å ut å reise mot slutten av november 2023 bør du sørge for å ha god tid. Enten ved å reise tidligere enn planlagt, eller faktisk reise noen dager før. Du kan nemlig bli utsatt for forsinkelser og litt uventet kaos.

Tyren

Oktober føltes nok ekstra tøff for deg, men fortvil ikke, november 2023 vil bli bedre. Denne måneden vil gi deg en mengde med muligheter til å bygge opp det du mistet, samt å få nervene under kontroll igjen. Du kan få mye glede ut av å etablere noen gode rutiner for både mat og trening. Gi deg selv litt egen kjærlighet. Det har du fortjent.

Selv om du går bedre tider i møtet kan det være du fortsatt vil oppleve noen utfordringer. Du kan føle deg trett og energiløs, så sørg for at du spiser riktig og sover nok. Balanse i livet er viktig, spesielt for deg.

Gjør deg klar for en kraftfull endring av parforholdet ditt. Forsakelser du har gjort og usikkerhet du har følt de siste to årene vil nå kanskje gi mer mening, og du vil få et klarere overblikk over hva det er du virkelig vil ha.

Tvillingen

Tidlig denne måneden vil du oppdage at den veien du trodde livet gikk viser seg å gå i en helt annen retning. Her er det viktig at du gjør så godt du kan med å akspetere situasjonen og innrette deg etter omstendighetene. Det kan være jobben trenger deg til uforutsette tider, eller det kan være det er noe du liker å gjøre som du plutselig må stå over. Selv om dette kan føles stressende så prøv å finne ut av hvordan du kan holde deg i balanse selv når det lugger litt.

Litt ut i november kan du få en akutt følelse av å komme rett inn i en blindveg, spesielt når du prøve å imøtekomme andres ønsker. Fortvil ikke, det finnes mange veier til rom, du må bare tenke litt nytt.
Når fullmånen dukker om rundt den 27.november 2023 vil en del av de personlige spenningene øke og det kan være du føler deg litt låst. Følg hjertet ditt og intuisjonen din så vil du komme deg raskere ut av denne litt vanskelige situasjonen.

Krepsen

Du har vært i gjennom en hel del dette året, men nå kan du glede deg over at november 2023 er perioden hvor du endelig nærmer deg mål. Tiden er nå inne til å teste ut din nye lærdom og dine nye erfaringer.

Det er stor sannsynlighet for at november er måneden hvor du vil sette pris på å tilbringe tiden din hjemme i stille og rolige omgivelser. Du vil få fornyet kontakt med familien, men det kan være at du må ofre tanken på hvordan du så for deg at familierelasjoner skulle være fremfor hvordan de faktisk er.

Løven

Dette er måneden hvor du kan se frem til en ny start hvor du enten flytter hjemmefra, kutter bånd til fortiden eller rett og slett blir mer opptatt av å beskytte din trygge svære.

Det kan komme et element av noe som du ikke regnet med ville dukke opp. Det kan være en følelse av ustabilitet i bo situasjonen din eller i familiære relasjoner. En følelse av utrygghet kan dukke opp.

Fra midten av måneden vil du klare å skalere ned problemene og se et mer konkret mål for fremtiden. Mot slutten av november vil du føle at ting går litt lettere.

Jomfruen

Denne måneden kan det være du tar en sjanse og gjør noe annet enn hva du har planlagt. At du rett og slett endrer skriptet ditt litt. Det kan føles litt turbulent, men fortvil ikke, det vil komme noe godt ut av det.

Det kan være du føler at du blir geleidet ned i kanin hullet, men du vil få en nyt start, spesielt når det kommer til der du bor. Enten det er snakk om nabolaget, byen eller selve kommunen. Regn med at det vil dukke opp noen endringer du ikke forventet ville komme.

Ta høyde for at du vil ende opp i en diskusjon. Den kan føles vanskelig, men har tro på prosessen, du er på rett veg.

Vekten

Oktober var en rimelig tøff måned for deg og hvis du føler deg litt tappet for energi så er ikke det så merkelig. Du vil få litt farge i kinnene igjen i starten av november 2023. De neste fire ukene vil du føle deg sterkere, og du vil få brukt sjarmen din godt.

Du kan likevel ikke kalle denne perioden for et come back, hvert fall ikke uten litt restriksjoner. I slutten av måneden må du regne med å kanskje ta en for laget, men det vil være en avgjørelse som du tar på dine premisser.

Slutten av november vil også fremstå som litt kaotisk hvis du har planer om å ut å reise. Du kan ende opp i travel trafikk med kø og forsinkelser. Sørg for å legge inn litt ekstra tid, eller reis noen dager i forveien hvis du har muligheten til det.

Skorpionen

Du har følt deg litt mer som deg selv i det siste. Du er mer sikker på hva du vil og klar for å sette planer ut i livet. Denne måneden er en liten test periode for deg. Fokuset ditt bør ligge på å bli sterkere og tryggere. Hold deg til målene du setter deg og fokuser på gevinsten som venter deg når du kommer i mål. Veien kan føles litt kronglete, men du kommer i mål så lenge du er standhaftig og ser fremover.

Du vil oppleve mest fra midten av november. Du kan oppleve at du blir lett engasjert i denne perioden, men forsøk å holde deg rolig og ikke la deg provosere. Det er ikke verdt det.
Du går inn i en periode hvor du står ovenfor nye muligheter og sjanser. Dette blir en stor endring i livet for deg, spesielt etter de to siste årene hvor du har hatt en hel del å stå i. Du har blitt testet og ofte følt at du ikke helt har hatt kontrollen over ditt eget liv. Du går nå inn i en ny to-års periode hvor du har muligheten til å oppnå akkurat det du ønsker.

Skytten

November sørger for at du finner tilbake til deg selv, etter noen runder først. Denne måneden råder stjernene deg til å ikke bevege deg så raskt fremover. Hold litt tilbake og sørg for å prioritere de hjemme og rundt deg først.

Du kan oppleve at du gjennom denne måneden må forklare deg ovenfor noen som ikke er villige til å høre, eller du blir nødt til å finne en vei rundt ulike utfordringer med hensyn til familien eller bo situasjonen din. Veien du følger nå er ikke bare enkel, men du vil finne løsninger som hjelper deg underveis.

Det kan være du føler deg fanget i et spor mot slutten av måneden og du kan føle deg overveldet og frustrert. Ha troen på at det du står i vil ordne seg av seg selv, og at du kommer til å finne den veien du foretrekker så raskt som mulig.

Steinbukken

Denne måneden starter med en følelse av at du returnerer fra en søvnig periode og at du endelig kan se fremover. Endelige vil du kjenne at ambisjonene dine våkner til live igjen etter flere måneder i vente posisjon. Du har hatt liten tid til å teste planene dine, men nå står du bedre rustet til å lykkes.

Dessverre så kan litt av ditt nyvunnede fokus komme med noen forpliktelser. Det kan være du må ofre litt av deg selv for å kunne ivareta din egen integritet. Du kan oppleve å bli utsatt for en uforutsett krise som du er nødt til å håndtere. Stol på din egen styrke til å ordne opp i problemene. Du kommer også til vinne folks respekt i denne prosessen.

Vannmannen

Du hadde en del utfordringer i oktober, og nå er støvet i ferd med å legge seg. Nå kan du regne med noen rosenrøde dager fylt med muligheter for reiser og opplevelser. De neste fire ukene kan du bli tatt med langt fra hjemmet ditt, og mulighetene for både romantikk og dype relasjoner er absolutt tilstede.

Sørg for å få litt påfyll av kultur med musikk og kunst. Er du en av dem som ikke får reist kan du likevel fornye horisonten din fra ditt eget hjem.

Mot slutten av måneden kan du oppleve at du må ofre noen gleder for å holde ro og fred. Det kan være du føler at noe av det du opplever ikke riktig lever opp til ryktet sitt, men dette er bare midlertidig og du vil komme styrket ut av det.

Fiskene

November 2023 er måneden hvor du kommer til å føle deg mer sikker på hva du ønsker, samtidig som du får mer oversikt over hvor mye du orker å ta på deg. Du kommer til å bevege deg fremover med større kontroll. Du kommer også lettere til å sette grenser.

Sannsynligheten er stor for at du traff en slags vegg i juni og deretter brukt de siste fire månedene til å prøve å forstå hva som skjedde. Nå er du endelig klar for å komme deg ut i dansen igjen, uten å tappe deg selv fullstendig for krefter. Ved å være ekstra oppmerksom på hva som er dine ønsker og visjoner vil du sørge for at du når målene dine fremover.

Lykke til med november 2023, dette kan bli spennende!

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...