Jeffrey Dahmer

- Annonse-

True Crime er i vinden som aldri før og det lages en mengde med TV-program som kan streames på et utall kanaler. Det er noe ekstremt med disse true crime sakene som fascinerer mange av oss. En av de mest kjente True Crime sakene er den grufulle historien om Jeffrey Dahmer. Dahmer var en amerikansk seriemorder som drepte minst 17 unge menn og gutter mellom 1978 og 1991.

Jeffrey Dahmer er en av de mest beryktede seriemorderne i historien. Det har blitt skrevet bøker og blitt laget filmer og dokumentarer om historien hans. Dahmer ble født i Milwaukee Wisconsin i 1960 og viste tidlig tegn på psykiske problemer og atferdsproblemer. Han var en ensom og isolert gutt som hadde vanskeligheter med å knytte seg til andre mennesker.

En av verdens mest beryktede seriemorder

Dahmer vokste opp i en tilsynelatende normal og stabil familie. Tross en normal oppvekst viste han, som barn og tenåring, tegn på psykiske problemer. Han hadde også atferdsproblemer med en unormal besettelse av døde dyr. I tillegg var han totalt blottet for empati for andre mennesker.

Dahmer ble uteksaminert fra high school i 1978 og gikk inn i hæren, men han ble utvist etter bare to år. Hæren godtok ikke overdreven bruk av alkohol eller andre graverende atferdsproblemer. Etter nederlaget i militæret flyttet han tilbake til Milwaukee. Her fylte han dagen med en rekke lavtlønnet jobber og de kriminelle handlingene kom som perler på en snor.

Overgrep og drap

Den kriminelle veien stoppet ikke for Dahmer. I løpet av 1980-årene begikk Dahmer en rekke forbrytelser som overgrep, voldtekt og drap- alle på unge menn. Han tiltrakk seg ofrene sine ved å tilby dem penger eller alkohol. Når han fikk dem på kroken overmannet og drepte han dem.

Dahmers første kjente drap ble gjort i 1978. Han plukket opp en ung mann ved navn Steven Hicks og tok ham med til sin fars tomme hus. Her ble Steven slått i hjel med en vektstang og kuttet opp med kniv.

Dahmer fortsatte å drepe unge menn og gutter i årene som fulgte. Han utviklet en rekke ritualer og teknikker for å tiltrekke seg ofrene sine. Dahmer brukte ofte alkohol og narkotika for å overmanne dem. Han eksperimenterte ofte med kroppene til sine ofre etter at de var døde.

Kannibalisme og nekrofili

Etter å ha holdt det gående i flere år ble Dahmer til slutt arrestert i 1991. Ett av ofrene hans klarte å flykte og kontaktet politiet. Da politiet ransaket Dahmers leilighet fant de bevis på at han hadde drept flere mennesker. Han hadde også utført grusomme handlinger med kroppene deres som både kannibalisme og nekrofili.

Dahmer ble dømt til livstid i fengsel for sine forbrytelser. Han hadde egentlig en lang soning foran seg, men han ble drept av en medfange i fengselet i 1994.

Saken om Jeffrey Dahmer har blitt gjenfortalt i flere bøker, filmer og dokumentarer. Hans grusomme handlinger fortsetter å fascinere og sjokkere folk over hele verden.

Vil du se den nyeste dokumentaren om Jeffrey Dahmer så finner du den på Netflix.

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...