True Crime- 3 av verdens verste seriemordere

Når det kommer til seriemordere og samvittighet er nok det to ting som ikke hører sammen. Vi er mange som har hørt om kjente seriemordere som både Jeffrey Dahmer og Ted Bundy. Tro det eller ei, så finnes det de som faktisk går disse en høy gang, spesielt når det kommer til antall drap de har gjennomført. Grusomme drap uført av hensynsløse mordere ser ut til å fortsette å fascinere oss.

Denne saken omtaler handlinger utført mot barn så har du et ømtålig hjerte bør du bla forbi.

Vi har funnet tre av verdens verste seriemordere når det kommer til hvor mange drap de har klart å gjennomføre. Flere hundre drap på uskyldige mennesker gjør at disse drapsmennene har klart å få en plass på kanskje verdens værste ranking liste. Dette var tre seriemordere som primært opererte i Colombia i Sør-Amerika.

En av de tre verste seriemorderene i historien- Pedro López.

The Beast

På 90-tallet i Colombia utførte Gaviato over 130 drap og anses som en av verdens verste seriemordere. Garavito fikk kallenavnet The Beast med 138 bekreftede drap. Det mistenkes at han alene stod for drapet på over 300 uskyldige mennesker.

The Beast benyttet seg av krigen i Columbia og valgte seg ut fattige, hjemløse gutter. Han valgte seg primært ut gatebarn og ingen av dem var eldre enn 16 år. The Beast opererte uforstyrret i hele fem år før han ble tatt.

Han lurte til seg unge gutter med løfter om gaver og ekstra penger og tok dem med på lange spaserturer til de var helt utslitt. Når guttene ikke orket mer tok han dem til fange. Han torturerte og voldtok guttene til han til slutt drepte dem.

Politiet visste lite om hendelsene helt frem til 1997 da de fant en massegrav fylt med lik av ofrene. Etter noen undersøkelser fant politet liket av to gutter som hadde adressen til Garavitos kjæreste på seg.

Kjæresten til Garavito kunne fortelle at hun hadde ikke sett kjæresten sin på flere dager. Hun hadde bevis som gjorde Garavito til deres hovedmistenkt. Garavito ble observert i det han var i ferd med å overfalle et nytt offer og ble arrestert i 1999.

The Monster of the Andes

Fra 1969 til 1980 herjet Pedro López rundt og utførte trolig flere drap enn Garavit. Kun 110 av drapene ble bekreftet, selv om han tilstod 420 drap. López kom fra Columbia og hadde en far som var politiker og en mor som var prostituert. López viste tegn til avvikende seksualitet allerede i en alder av åtte år.

Den bestialske morderen López fikk kallenavnet «The Monster of the Andes» og innrømmet voldtekt og drap på over 300 jenter i Columbia, Equador og Peru.

The monster of the Andes havnet i fengsel  i 1980 etter å ha lurt med seg datteren til en kjøpmann. Han ble pågrepet og innrømmet alle drapene han hadde begått. Politiet tvilte et øyeblikk på López sin tilståelse på grunn av antall drap han påstod å ha begått. Når graven med 50 lik av unge jenter ble funnet stod det likevel klart for politiet at mannen faktisk snakket sant.

Den brutale historien til López fikk stor dekning i Nord- Amerika. Han ble erklært sinssyk og innlagt på mental sykehus. Han ble utskrevet i 1998 og hans oppholdssted er i dag ukjent.

Camargo- The Columbian Murder

Denne mannens problemer startet med en sadistisk stemor som i blant pleide å kle han opp i jentetøy som straff når han hadde gjort noe galt. Hans vanskelige barndom sørget dessverre for at Camargo ikke hadde de beste forutsetningene livet og var dømt til et liv bak murene fra starten av. Personene han så seg ut og drepte ble, naturlig nok, unge jenter og kvinner.

I starten av sin kriminelle karriere hadde Camargo en partner som hjalp han, en kvinne ved navn Esperanza. Hun hjalp til med å lure unge jenter til leiligheten hvor hun dopet dem ned og lot Camargo forgripe seg på dem. Paret ble arrestert etter at deres femte offer anmeldte forholdet og begge endte opp i fengsel i 1964.

Camargo holdt det gående fra 1974 til 1986 og bekreftet 72 drap og overgrep. Det mistenkes at det var over 150.

Etter åtte år ble Camargo løslatt og nå utførte han sitt første mord. Han kidnappet en ni år gammel jente, voldtok og drepte henne. Selv om han tok livet av piken for å hindre  fengsel, så han likevel innsiden av murene raskt etter dette drapet.

I 1984 klarte Camargo å rømme fra fengselet  og var antatt død. Men Camargo var ikke død, noe som gjorde at han kunne fortsette å drepe og voldta frem til han nok en gang havnet bak murene i 1986. Han ble dømt tre år senere og drept av en av de innsatte i fengselet i 1994.

Det er umulig å forstå hva som driver en seriemorder til å utføre de bestialske handlingene. Det er kanskje derfor så mange av oss også er så fascinerte.

Womanizer- En revolusjon for alle kvinner

Intimitet og seksualitet er viktig å både utforske og nyte, og det er noe womanizer virkelig har satt i høysetet. Womanizer er et revolusjonerende...

Horoskop for Juni 2023

Da har vi entret juni måned og igjen står stjernetegnene i fokus. Hva har du i vente denne måneden og hva bør du gjøre?...

Blodtype A? Da er dette det beste kostholdet for deg

Blodtypedietten er en populær diett som hevder at blodtypen din påvirker hvordan kroppen din fordøyer mat og reagerer på ulike typer matvarer. Ifølge denne...

True Crime- Jenta i kisten

I 1977 ble 20-årige Stan kidnappet når hun stod i veikanten og haiket. Colleen Stan ble holdt fanget og torturert i syv lange år....

Dette bør du vite om overgangsalderen

Overgangsalderen er en naturlig fase i livet til kvinner, men det snakkes dessverre ikke nok om. Overgangsalderen er en tid hvor menstruasjonen stopper opp,...

Sliter du i varmen? Da bør du sjekke ut disse

Er du en av dem som sliter ekstra i varmen, eller er du kanskje på et stadiet i livet hvor hetetoktene kommer kastende på...